• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Weaning practices in phenylketonuria vary between health professionals in Europe

Yazar
Dijsselhof, M. E.
Rosenbaum-Fabian, S.
Rossi, A.
Ruiz, M.
Saligova, J.
Gutierrez-Sanchez, A.
Schlune, A.
Schulpis, K.
Serrano-Nieto, J.
Skarpalezou, A.
Skeath, R.
Slabbert, A.
Straczek, K.
Gizewska, M.
Terry, A.
Thom, R.
Tooke, A.
Tuokkola, J.
van Dam, E.
van den Hurk, T. A. M.
van der Ploegcn, E. M. C.
Kerckhove, K. Vande
van Wegberg, A. M. J.
van Wyk, K.
Vasconcelos, C.
Garcia, V. Velez
Wildgoose, J.
Winkler, T.
Zolkowska, J.
Zuvadelli, J.
MacDonald, A.
Kozanoglu, T.
Van Driessche, M.
Bueno-Delgado, M.
Caine, G.
Pinto, A.
Adams, S.
Ahring, K.
Allen, H.
Almeida, M. F.
Garcia-Arenas, D.
Arslan, N.
Assoun, M.
Altinok, Y. Atik
Barrio-Carreras, D.
Quintana, A. Belanger
Bernabei, S. M.
Bontemps, C.
Boyle, F.
Bruni, G.
Carvalho, R.
Chrobot, A.
Chyz, K.
Cochrane, B.
Correia, C.
Corthouts, K.
Daly, A.
De Leo, S.
Desloovere, A.
De Meyer, A.
De Theux, A.
Didycz, B.
Dokoupil, K.
Drabik, J.
Dunlop, C.
Eberle-Pelloth, W.
Eftring, K.
Ekengrena, J.
Errekalde, I.
Evans, S.
Foucart, A.
Fokkema, L.
Francois, L.
French, M.
Forssell, E.
Gingell, C.
Goncalves, C.
Ozel, H. Gokmen
Grimsley, A.
Gugelmo, G.
Gyure, E.
Heller, C.
Hensler, R.
Jardim, I.
Joost, C.
Joerg-Streller, M.
Jouault, C.
Jung, A.
Kanthe, M.
Koc, N.
Kok, I. L.
Kumru, B.
Lang, F.
Lang, K.
Liegeois, I.
Liguori, A.
Lilje, R.
Lubina, O.
Manta-Vogli, P.
Mayr, D.
Meneses, C.
Newby, C.
Meyer, U.
Mexia, S.
Nicol, C.
Och, U.
Olivas, S. M.
Pedron-Giner, C.
Pereira, R.
Plutowska-Hoffmann, K.
Purves, J.
Dionigi, A. Re
Reinson, K.
Robert, M.
Robertson, L.
Rocha, J. C.
Rohde, C.
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Background: In phenylketonuria (PKU), weaning is considered more challenging when compared to feeding healthy infants. The primary aim of weaning is to gradually replace natural protein from breast milk or standard infant formula with solids containing equivalent phenylalanine (Phe). In addition, a Phe-free second stage L-amino acid supplement is usually recommended from around 6 months to replace Phe-free infant formula. Our aim was to assess different weaning approaches used by health professionals across Europe.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/8464
https://doi.org/10.1016/j.ymgmr.2018.11.003
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV