Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇOLAK ÜZÜM, Hilal
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, Hamparsun
dc.contributor.authorÇETİN, Ömer
dc.contributor.authorBİNGÖL, Enver Barış
dc.contributor.authorYILMAZ EKER, Funda
dc.date.accessioned2021-03-06T21:31:08Z
dc.date.available2021-03-06T21:31:08Z
dc.identifier.citationÇETİN Ö., BİNGÖL E. B. , ÇOLAK ÜZÜM H., HAMPİKYAN H., YILMAZ EKER F., "COMPARISON OF HIGH OXYGEN(HIGH-OX)AND LOW DOSE CARBON MONOXIDE (CO) PACKAGING ON THE TEXTURAL PARAMETERS OF BEEF MEAT", DAYS OF VETERINARY MEDICINE-2014, Ohrid, Makedonya, 5 - 07 Eylül 2014, ss.5
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_ff0f2431-cf49-4358-b17c-6c3e49cf0b0f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/166763
dc.language.isoeng
dc.titleCOMPARISON OF HIGH OXYGEN(HIGH-OX)AND LOW DOSE CARBON MONOXIDE (CO) PACKAGING ON THE TEXTURAL PARAMETERS OF BEEF MEAT
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID625705


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster