COMPARISON OF HIGH OXYGEN(HIGH-OX)AND LOW DOSE CARBON MONOXIDE (CO) PACKAGING ON THE TEXTURAL PARAMETERS OF BEEF MEAT
dc.contributor.author | ÇOLAK ÜZÜM, Hilal | |
dc.contributor.author | HAMPİKYAN, Hamparsun | |
dc.contributor.author | ÇETİN, Ömer | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, Enver Barış | |
dc.contributor.author | YILMAZ EKER, Funda | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T21:31:08Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T21:31:08Z | |
dc.identifier.citation | ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B. , ÇOLAK ÜZÜM H., HAMPİKYAN H., YILMAZ EKER F., "COMPARISON OF HIGH OXYGEN(HIGH-OX)AND LOW DOSE CARBON MONOXIDE (CO) PACKAGING ON THE TEXTURAL PARAMETERS OF BEEF MEAT", DAYS OF VETERINARY MEDICINE-2014, Ohrid, Makedonya, 5 - 07 Eylül 2014, ss.5 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ff0f2431-cf49-4358-b17c-6c3e49cf0b0f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/166763 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | COMPARISON OF HIGH OXYGEN(HIGH-OX)AND LOW DOSE CARBON MONOXIDE (CO) PACKAGING ON THE TEXTURAL PARAMETERS OF BEEF MEAT | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Beykent Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 625705 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Bildiri [64839]