Show simple item record

dc.contributor.authorDoğruyol, Hande
dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Didem
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.date.accessioned2021-03-04T07:47:57Z
dc.date.available2021-03-04T07:47:57Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationUlusoy Ş., Doğruyol H., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi", GIDA, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017
dc.identifier.issn1300-3070
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5fe99841-a4d9-4a77-a1d1-dab8f0d3f166
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/66973
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleMonosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
dc.typeMakale
dc.relation.journalGIDA
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.volume42
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage339
dc.identifier.endpage347
dc.contributor.firstauthorID2214527


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record