• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Avesis
  • Dokümanı Olanlar
  • Bildiri
  • View Item
  •   Home
  • Avesis
  • Dokümanı Olanlar
  • Bildiri
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Characterization of some probiotic bacteria in traditional and commercial pickle and kefir samples

View/Open
f1fa5a4f-91f6-4c33-9ec3-e814d06ed440.pdf (890.8Kb)
Author
AKSÜT, Yunus
ARDA, Emine Şeküre Nazlı
ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif
ŞANLI, Nazmiye Özlem
KARAKAŞ, Sevim
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12627/65595
https://avesis.istanbul.edu.tr/api/publication/5dbbc512-7801-47a4-bb99-cba857295f4b/file
Collections
  • Bildiri [1228]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypes

My Account

LoginRegister

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV