• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
  •   Açık Erişim Ana Sayfası
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Gutted effect on quality and shelf-life of sea bream stored in ice

Tarih
2006
Yazar
Ozden, O
Alakavuk, Didem
ERKAN, Nalan
Tosun, Y
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
The effect of gutting an the shelf life of iced sea bream stored under refrigeration was studied by monitoring the microbiological, chemical and organoleptic changes occurring in fish samples. Gutted affected populations of bacteria, namely, total aerob mesophilic, psychrophilic bacteria, special spoiled bacteria and Pseudomonas spp. Results of this study indicated that the acceptability quality of whole and gutted sea bram as determined by sensorial data is 11 days, respectively. Total volatile basic nitrogen (TVB-N) values showed no significant increase for whole and gutted sea bream during storage. Trimethylamin (TMA-N) values of whole and gutted sea bass increased very slowly were obtained reaching a final value of 0.35 to 1.47 mg/100 g, respectively (day 13). The observed shelf life of sea bream was found to be 11 in ice.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/52225
Koleksiyonlar
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTürlere Göre

Hesabım

GirişKayıt

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV