dc.contributor.author | TÜTEM, Esma | |
dc.contributor.author | SÖZGEN BAŞKAN, Kevser | |
dc.contributor.author | APAK, Mustafa Reşat | |
dc.contributor.author | Vural, Türkan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T16:28:28Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T16:28:28Z | |
dc.identifier.citation | Vural T., SÖZGEN BAŞKAN K., TÜTEM E., APAK M. R. , "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Toplam Antioksidan Kapasiteleri ve Toplam Fenolik Madde İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi", XII. Ulusal Spektroskopi Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.64 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_447321ca-24ca-4e11-b9e6-508bf27bc2a2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/49700 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Bazı Üzüm Çeşitlerinin Toplam Antioksidan Kapasiteleri ve Toplam Fenolik Madde İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 301359 | |