Show simple item record

dc.contributor.authorTÜTEM, Esma
dc.contributor.authorSÖZGEN BAŞKAN, Kevser
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorVural, Türkan
dc.date.accessioned2021-03-03T16:28:28Z
dc.date.available2021-03-03T16:28:28Z
dc.identifier.citationVural T., SÖZGEN BAŞKAN K., TÜTEM E., APAK M. R. , "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Toplam Antioksidan Kapasiteleri ve Toplam Fenolik Madde İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi", XII. Ulusal Spektroskopi Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.64
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_447321ca-24ca-4e11-b9e6-508bf27bc2a2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/49700
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleBazı Üzüm Çeşitlerinin Toplam Antioksidan Kapasiteleri ve Toplam Fenolik Madde İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID301359


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record