• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • View Item
  •   Home
  • Avesis
  • Dokümanı Olmayanlar
  • Makale
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

LIQUID CHROMATOGRAPHIC ANALYSIS OF CAROTENOIDS IN FOODS

Date
2019
Author
DİNCEL, DEMET
Onal, Armağan
Tekkeli, Serife Evrim Kepekci
Sagirli, Olcay
Onal, Cem
Metadata
Show full item record
Abstract
Current scientific studies indicate that carotenoids (CRTDs) are beneficial for maintaining health and lowering the risk of different pathologies. Considering the increasing role of carotenoids in healthcare, determination of carotenoid content of foods become important. Mostly, the analytical procedures that are used for this aim, are based on extraction techniques followed by different analytical procedures, especially high performance liquid chromatography. In this publication, a review of various analytical techniques developed for the determination of carotenoids in different food commodities starting from 2006 up to now, has been presented.
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12627/33145
https://doi.org/10.4067/s0717-97072019000204492
Collections
  • Makale [92796]

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 


Hakkımızda
Açık Erişim PolitikasıVeri Giriş Rehberleriİletişim
sherpa/romeo
Dergi Adı/ISSN || Yayıncı

Exact phrase only All keywords Any

BaşlıkbaşlayaniçerenISSN

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypes

My Account

LoginRegister

Creative Commons Lisansı

İstanbul Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi (ilgili içerikte aksi belirtilmediği sürece) Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV