Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Avesis
Dokümanı Olmayanlar
Makale
Öğe Göster
Açık Erişim Ana Sayfası
Avesis
Dokümanı Olmayanlar
Makale
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
THE SIGNIFICANCE OF FOOD ANALYSIS IN PUBLIC HEALTH
Tarih
2008
Yazar
Gul, Fadime
Onal, Ayse Emel
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Food poisoning is the most commonly seen acute problem among the health problems caused by foods.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12627/148024
Koleksiyonlar
Makale
[92796]
Hakkımızda
Açık Erişim Politikası
Veri Giriş Rehberleri
İletişim
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Dergi Adı/ISSN
||
Yayıncı
Exact
phrase only
All
keywords
Any
Başlık
başlayan
içeren
ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türlere Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türlere Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt