dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T07:17:17Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T07:17:17Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., "Gıda Sanayinde Mikrodalganın kullanımı", Gıda 2000-Gıda Teknolojisi ve Tarım Dergisi, cilt.28, ss.48-51, 2002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_92fc412d-47e5-439a-9e0e-d8941bd0ecd4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/99090 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Gıda Sanayinde Mikrodalganın kullanımı | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda 2000-Gıda Teknolojisi ve Tarım Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 28 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 48 | |
dc.identifier.endpage | 51 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688584 | |