Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorErkmen, Güner
dc.contributor.authorKIRBAŞLAR, FATMA GÜLAY
dc.date.accessioned2021-03-05T07:14:10Z
dc.date.available2021-03-05T07:14:10Z
dc.identifier.citationKIRBAŞLAR F. G. , Erkmen G., "Kavurma Sıcaklığının Fındığın Besin Değeri Üzerine Etkisinin İncelenmesi", XII. Ulusal Kimya Kongresi, Trakya Üniversitesi, Edirne, Türkiye, 7 - 10 Haziran 1998
dc.identifier.otherav_92b7bffb-3d02-43ff-90aa-a0719a807591
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/98937
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleKavurma Sıcaklığının Fındığın Besin Değeri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID407856


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster