dc.contributor.author | Erkmen, Güner | |
dc.contributor.author | KIRBAŞLAR, FATMA GÜLAY | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T07:14:10Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T07:14:10Z | |
dc.identifier.citation | KIRBAŞLAR F. G. , Erkmen G., "Kavurma Sıcaklığının Fındığın Besin Değeri Üzerine Etkisinin İncelenmesi", XII. Ulusal Kimya Kongresi, Trakya Üniversitesi, Edirne, Türkiye, 7 - 10 Haziran 1998 | |
dc.identifier.other | av_92b7bffb-3d02-43ff-90aa-a0719a807591 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/98937 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Kavurma Sıcaklığının Fındığın Besin Değeri Üzerine Etkisinin İncelenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 407856 | |