dc.contributor.author | ÖZHAN, Gül | |
dc.contributor.author | ÖZTAŞ, Ezgi | |
dc.contributor.author | ÖZDEN, Sibel | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T21:13:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T21:13:29Z | |
dc.identifier.citation | ÖZTAŞ E., ÖZDEN S., ÖZHAN G., "Kurutulmuş Meyvelerde ve Bunların Çeşitli Ürünlerinde Sitrinin Miktarları ve Sitrinin Maruziyetinin Toksikolojik Açıdan Riskleri", BİHAT2016, Trabzon, Türkiye, 31 Ağustos - 05 Eylül 2016, ss.1 | |
dc.identifier.other | av_05df2128-8cb0-47ca-b3b5-8e3743e55bda | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/9816 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Eczacılık | |
dc.subject | Meslek Bilimleri | |
dc.subject | Farmakoloji ve Toksikoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Kurutulmuş Meyvelerde ve Bunların Çeşitli Ürünlerinde Sitrinin Miktarları ve Sitrinin Maruziyetinin Toksikolojik Açıdan Riskleri | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Meslek Bilimleri | |
dc.contributor.firstauthorID | 595388 | |