dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.contributor.author | ÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM | |
dc.contributor.author | TOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T19:39:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T19:39:13Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi", XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182 | |
dc.identifier.other | av_90d3b67b-4245-4482-9586-1ffbcc4a53d3 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/97731 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 709650 | |