Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.contributor.authorÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM
dc.contributor.authorTOSUN, ŞEHNAZ YASEMİN
dc.date.accessioned2021-03-04T19:39:13Z
dc.date.available2021-03-04T19:39:13Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y. , "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi", XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182
dc.identifier.otherav_90d3b67b-4245-4482-9586-1ffbcc4a53d3
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/97731
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.department, ,
dc.contributor.firstauthorID709650


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster