Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAkkor, A.
dc.contributor.authorOezseker, F.
dc.contributor.authorGuel, H.
dc.contributor.authorDal, M.
dc.contributor.authorColakoglu, B.
dc.contributor.authorUy, S. B.
dc.contributor.authorGuengoer, G.
dc.contributor.authorIssever, Halim
dc.contributor.authorGelincik, Aslı
dc.contributor.authorIşık, Erdal
dc.contributor.authorAyvazw, O.
dc.date.accessioned2021-03-04T19:16:02Z
dc.date.available2021-03-04T19:16:02Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationGelincik A., Uy S. B. , Guel H., Işık E., Issever H., Oezseker F., Colakoglu B., Dal M., Ayvazw O., Guengoer G., et al., "Confirmed prevalence of food allergy and non-allergic food hypersensitivity in a Mediterranean population", CLINICAL AND EXPERIMENTAL ALLERGY, cilt.38, ss.1333-1341, 2008
dc.identifier.issn0954-7894
dc.identifier.otherav_8ee8def1-fa0c-40fa-aa3d-0e5f23fd675c
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/96547
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1111/j.1365-2222.2008.03019.x
dc.description.abstractBackground Until the present, no comprehensive studies evaluating the prevalence of food allergy and non-allergic food hypersensitivity (FA/NAFH) in adults have been done in Turkey or its surrounding countries.
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectALERJİ
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectİmmünoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectTıp
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.titleConfirmed prevalence of food allergy and non-allergic food hypersensitivity in a Mediterranean population
dc.typeMakale
dc.relation.journalCLINICAL AND EXPERIMENTAL ALLERGY
dc.contributor.departmentİstanbul Teknik Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume38
dc.identifier.issue8
dc.identifier.startpage1333
dc.identifier.endpage1341
dc.contributor.firstauthorID25859


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster