dc.contributor.author | ERGÜN, ÖZER | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T19:10:47Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T19:10:47Z | |
dc.identifier.citation | ÇETİN Ö., ERGÜN Ö., "Hayvansal Kökenli Gıda Maddelerinde Penisillin Kalıntıları ve Getirdiği Riskler", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.26, ss.427-431, 2000 | |
dc.identifier.issn | 0250-2836 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_8e7ddbf8-c770-4745-8987-d8299604b8cd | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/96278 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Hayvansal Kökenli Gıda Maddelerinde Penisillin Kalıntıları ve Getirdiği Riskler | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı , | |
dc.identifier.volume | 26 | |
dc.identifier.startpage | 427 | |
dc.identifier.endpage | 431 | |
dc.contributor.firstauthorID | 465473 | |