dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | ŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T19:10:45Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T19:10:45Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. Ü. , Varlık C., "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği", Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, cilt.13, no.16, ss.33-44, 2016 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_8e7d7e45-a384-4513-b051-521cba77ea6a | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/96276 | |
dc.identifier.uri | http://dergipark.ulakbim.gov.tr/bursagida/ | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 13 | |
dc.identifier.issue | 16 | |
dc.identifier.startpage | 33 | |
dc.identifier.endpage | 44 | |
dc.contributor.firstauthorID | 451142 | |