Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal
dc.date.accessioned2021-03-04T19:10:45Z
dc.date.available2021-03-04T19:10:45Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. Ü. , Varlık C., "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği", Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, cilt.13, no.16, ss.33-44, 2016
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8e7d7e45-a384-4513-b051-521cba77ea6a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/96276
dc.identifier.urihttp://dergipark.ulakbim.gov.tr/bursagida/
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleSu Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda ve Yem Bilimi Teknolojisi
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume13
dc.identifier.issue16
dc.identifier.startpage33
dc.identifier.endpage44
dc.contributor.firstauthorID451142


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster