Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKAHRAMAN, RECEP
dc.date.accessioned2021-03-04T19:08:39Z
dc.date.available2021-03-04T19:08:39Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationKAHRAMAN R., "Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.", İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,, cilt.30, ss.87-102, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8e5020c5-a788-4a8c-a997-357e25e68f2f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/96154
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume30
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage87
dc.identifier.endpage102
dc.contributor.firstauthorID456578


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster