Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorYener, İsmail
dc.contributor.authorYılmaz, Mustafa A.
dc.contributor.authorGenişel, Neslihan
dc.contributor.authorTemel, Hamdi
dc.contributor.authorKOLAK, UFUK
dc.contributor.authorBoğa, Mehmet
dc.contributor.authorErtaş, Abdulselam
dc.date.accessioned2021-03-04T19:06:53Z
dc.date.available2021-03-04T19:06:53Z
dc.identifier.citationBoğa M., Ertaş A., Yılmaz M. A. , Genişel N., Yener İ., Temel H., KOLAK U., "Phenolic Profile, Fatty Acid and Essential Oil composition and Antioxidant, Antialzheimer Activity of Verbascum flavidum Extracts", II. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi, Standardizasyonu Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Mart 2014, ss.103
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8e34be5a-e4f4-4d24-8eaf-25204735539d
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/96086
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler
dc.titlePhenolic Profile, Fatty Acid and Essential Oil composition and Antioxidant, Antialzheimer Activity of Verbascum flavidum Extracts
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBatman Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID627146


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster