dc.contributor.author | Karadayı, Şükriye | |
dc.contributor.author | KARADAYI, Beytullah | |
dc.contributor.author | ÇEVİK, Filiz Ekim | |
dc.contributor.author | ÇAKAN, Hüseyin | |
dc.contributor.author | ÖZ, Vecdet | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T19:04:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T19:04:13Z | |
dc.identifier.citation | ÖZ V., Karadayı Ş., ÇAKAN H., KARADAYI B., ÇEVİK F. E. , "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Olusturma Potansiyelleri", XI. Adli Bilimler Kongresi, Gazimagusa, Türkiye, 23 - 26 Nisan 2014, ss.1-2 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_8def4657-869c-4388-8802-e4ade2652eff | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/95929 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Olusturma Potansiyelleri | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Altınbaş Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 460868 | |