Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKaradayı, Şükriye
dc.contributor.authorKARADAYI, Beytullah
dc.contributor.authorÇEVİK, Filiz Ekim
dc.contributor.authorÇAKAN, Hüseyin
dc.contributor.authorÖZ, Vecdet
dc.date.accessioned2021-03-04T19:04:13Z
dc.date.available2021-03-04T19:04:13Z
dc.identifier.citationÖZ V., Karadayı Ş., ÇAKAN H., KARADAYI B., ÇEVİK F. E. , "Hazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Olusturma Potansiyelleri", XI. Adli Bilimler Kongresi, Gazimagusa, Türkiye, 23 - 26 Nisan 2014, ss.1-2
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8def4657-869c-4388-8802-e4ade2652eff
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/95929
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleHazır Yemeklerin Gıda Zehirlenmesi Olusturma Potansiyelleri
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentAltınbaş Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID460868


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster