Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖNGEN, ATAKAN
dc.contributor.authorSahmurova, Aida
dc.contributor.authorTöre, Günay Yıldız
dc.contributor.authorÖzdençelik, Suna
dc.date.accessioned2021-03-04T18:55:09Z
dc.date.available2021-03-04T18:55:09Z
dc.identifier.citationSahmurova A., Töre G. Y. , ÖNGEN A., Özdençelik S., The Regional Level of Microelements in the Food Materials, "Survival and Sustainability", Gökçekuş H., LaMoreaux J., Türker U., Editör, Springer, London/Berlin , Berlin, ss.567-580, 2011
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8d340502-4fc1-4f70-a7b6-28d2d937ad49
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/95466
dc.identifier.urihttp://www.springer.com
dc.language.isoeng
dc.publisherSpringer, London/Berlin 
dc.subjectÇevre / Ekoloji
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSurvival and Sustainability
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Okan Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID680428


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster