Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDondurmaci, S
dc.contributor.authorOzaras, R
dc.contributor.authorAydin, S
dc.contributor.authorSenturk, H
dc.contributor.authorUzun, H
dc.contributor.authorTahan, V
dc.date.accessioned2021-03-02T21:07:48Z
dc.date.available2021-03-02T21:07:48Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.citationOzaras R., Tahan V., Uzun H., Aydin S., Dondurmaci S., Senturk H., "N-acetyl cysteine attenuates alcohol-induced oxidative stress in the rat", GASTROENTEROLOGY, cilt.120, sa.5, 2001
dc.identifier.issn0016-5085
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_05778f2b-44cf-4404-86ad-5fabaf82cae9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/9540
dc.language.isoeng
dc.subjectİç Hastalıkları
dc.subjectGastroenteroloji-(Hepatoloji)
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectDahili Tıp Bilimleri
dc.subjectTıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectKlinik Tıp
dc.subjectGASTROENTEROLOJİ VE HEPATOLOJİ
dc.titleN-acetyl cysteine attenuates alcohol-induced oxidative stress in the rat
dc.typeMakale
dc.relation.journalGASTROENTEROLOGY
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume120
dc.identifier.issue5
dc.contributor.firstauthorID161753


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster