Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAltun, Mehmet
dc.contributor.authorBEKDEŞER, BURCU
dc.contributor.authorÖZYÜREK, MUSTAFA
dc.contributor.authorAPAK, MUSTAFA REŞAT
dc.contributor.authorGÜÇLÜ, KUBİLAY
dc.contributor.authorÇELİK, SALİHA ESİN
dc.date.accessioned2021-03-04T18:45:47Z
dc.date.available2021-03-04T18:45:47Z
dc.identifier.citationAltun M., ÇELİK S. E. , ÖZYÜREK M., BEKDEŞER B., GÜÇLÜ K., APAK M. R. , "Çeşitli Üzümlerin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Cuprac, Folin Ve Abts Yöntemleriyle Tayini", 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2007, ss.65-70
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8c664277-4499-4f17-a820-b7a7a95d3fbf
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/94980
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleÇeşitli Üzümlerin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Cuprac, Folin Ve Abts Yöntemleriyle Tayini
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID588406


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster