dc.contributor.author | Sayalı, Erhan | |
dc.contributor.author | ABBASOĞLU, Semra | |
dc.contributor.author | KARADAG, BERRIN | |
dc.contributor.author | Serin, Özden | |
dc.contributor.author | Kundur, Hayrettin | |
dc.contributor.author | Okyar, Melis | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T18:19:06Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T18:19:06Z | |
dc.identifier.citation | Okyar M., KARADAG B., Sayalı E., ABBASOĞLU S., Serin Ö., Kundur H., "Tip 2 diabetes mellituslu olgularda yağ içeriği yüksek öğün sonrası postprandial lipid seviyelerinin değerlendirilmesi.", ENDOKRİNOLOJİDE YÖNELİŞLER, cilt.11, ss.23-28, 2002 | |
dc.identifier.issn | 1300-7017 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_8a0a90dc-d978-4aea-95f0-2410d3b63935 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/93602 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Tip 2 diabetes mellituslu olgularda yağ içeriği yüksek öğün sonrası postprandial lipid seviyelerinin değerlendirilmesi. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | ENDOKRİNOLOJİDE YÖNELİŞLER | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 11 | |
dc.identifier.startpage | 23 | |
dc.identifier.endpage | 28 | |
dc.contributor.firstauthorID | 434083 | |