dc.contributor.author | GÖZÜKIRMIZI, Nermin | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T17:57:05Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T17:57:05Z | |
dc.identifier.citation | GÖZÜKIRMIZI N., "Gıda üretimi: tarihsel bakış", ÇALIŞTAY GDO-2016: Genom Teknolojilerindeki Gelişmeler ve Biyogüvenlik Mevzuatının Değerlendirilmesi, İstanbul, Türkiye, 01 Nisan 2016, cilt.1, no.1, ss.5 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_88232830-019c-4c4b-b4da-af9d38f6543f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/92413 | |
dc.identifier.uri | http://www.istanbul.edu.tr/?p=56619 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Gıda üretimi: tarihsel bakış | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Moleküler Biyoloji Ve Genetik | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.contributor.firstauthorID | 291946 | |