Show simple item record

dc.contributor.authorDEMİRKOL, Şehnaz
dc.contributor.authorÇİFÇİ, İbrahim
dc.contributor.authorÇifçi, Hatice
dc.date.accessioned2021-03-04T17:36:12Z
dc.date.available2021-03-04T17:36:12Z
dc.identifier.citationDEMİRKOL Ş., ÇİFÇİ İ., Çifçi H., "Kaya Tuzunun Gastronomi ve İnanç Açısından Önemi: Hacıbektaş Kaya Tuzu", 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.298-309
dc.identifier.otherav_8664f953-d081-4cdf-ad05-6f34322b0a53
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/91327
dc.language.isoeng
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleKaya Tuzunun Gastronomi ve İnanç Açısından Önemi: Hacıbektaş Kaya Tuzu
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID346258


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record