dc.contributor.author | DEMİRKOL, Şehnaz | |
dc.contributor.author | ÇİFÇİ, İbrahim | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T17:21:46Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T17:21:46Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFÇİ İ., DEMİRKOL Ş., "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak", 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1142-1153 | |
dc.identifier.other | av_85c9e191-00ad-414e-be1d-37d993f5c568 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/90954 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Turizm İşletmeciliği | |
dc.contributor.firstauthorID | 346189 | |