Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDEMİRKOL, Şehnaz
dc.contributor.authorÇİFÇİ, İbrahim
dc.date.accessioned2021-03-04T17:21:46Z
dc.date.available2021-03-04T17:21:46Z
dc.identifier.citationÇİFÇİ İ., DEMİRKOL Ş., "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak", 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1142-1153
dc.identifier.otherav_85c9e191-00ad-414e-be1d-37d993f5c568
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/90954
dc.language.isotur
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleMoleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Turizm İşletmeciliği
dc.contributor.firstauthorID346189


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster