Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorYANARDAĞ, Refiye
dc.contributor.authorOrak, Hacı
dc.contributor.authorHugül, Mehmet
dc.date.accessioned2021-03-04T17:16:07Z
dc.date.available2021-03-04T17:16:07Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.citationOrak H., YANARDAĞ R., Hugül M., "The levels of sodium, potassium, magnesium and calcium in various milk samples of Turkey.", Nahrung / Food,, cilt.44, sa.4, ss.285-287, 2000
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8584bdfb-85b6-412d-bf56-828a9a15b81a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/90793
dc.language.isoeng
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectZiraat
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleThe levels of sodium, potassium, magnesium and calcium in various milk samples of Turkey.
dc.typeMakale
dc.relation.journalNahrung / Food,
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume44
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage285
dc.identifier.endpage287
dc.contributor.firstauthorID304199


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster