Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorÖZYÜREK, Mustafa
dc.contributor.authorGÜÇLÜ, Kubilay
dc.contributor.authorTÜTEM, Esma
dc.date.accessioned2021-03-04T15:08:49Z
dc.date.available2021-03-04T15:08:49Z
dc.identifier.citationAPAK M. R. , TÜTEM E., ÖZYÜREK M., GÜÇLÜ K., Chapter VIII: Antioxidant Activity/Capacity Assay Methods Applied to Fruits and Cereals, "FRUIT AND CEREAL BIOACTIVES: Sources, Chemistry, and Applications", Tokusoglu O, Hall C., Editör, Crc Press, Taylor&Francis Group, Boca Raton, ss.361-83, 2011
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_8532252c-4346-4c81-ae6c-043ce1663c32
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/90573
dc.identifier.urihttp://www.crcpress.com/product/isbn/9781439806654
dc.language.isoeng
dc.publisherCrc Press, Taylor&Francis Group
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleFRUIT AND CEREAL BIOACTIVES: Sources, Chemistry, and Applications
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID301319


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster