Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorÇOLAK, HİLAL
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, HAMPARSUN
dc.date.accessioned2021-03-04T15:08:13Z
dc.date.available2021-03-04T15:08:13Z
dc.identifier.citationÇOLAK H., BİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., HAMPİKYAN H., "Effects of Sodium Lactate on the Shelf Life of Cig Kofte – A Turkish Traditional Raw Meatball”. The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Abstract Book, pp. 198, Lisbon, Portugal", The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Portekiz, 1 - 04 Kasım 2012, ss.198-199
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_85243d70-512e-4b12-b9eb-41aaa71349d2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/90533
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleEffects of Sodium Lactate on the Shelf Life of Cig Kofte – A Turkish Traditional Raw Meatball”. The II International Conference on Antimicrobial Research - ICAR2012, Abstract Book, pp. 198, Lisbon, Portugal
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID660563


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster