Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.contributor.authorDursun, S.
dc.date.accessioned2021-03-04T15:04:12Z
dc.date.available2021-03-04T15:04:12Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationDursun S., Erkan N., "The effect of edible coating on the quality of smoked fish", Italian Journal of Food Science, cilt.26, sa.4, ss.370-382, 2014
dc.identifier.issn1120-1770
dc.identifier.otherav_84cc4884-d028-49c9-84ff-562ffedee0b4
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/90317
dc.identifier.urihttps://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=84919334316&origin=inward
dc.language.isoeng
dc.titleThe effect of edible coating on the quality of smoked fish
dc.typeMakale
dc.relation.journalItalian Journal of Food Science
dc.contributor.departmentBitlis Eren Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume26
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage370
dc.identifier.endpage382
dc.contributor.firstauthorID717357


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster