dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ERGÜN, Özer | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T15:02:24Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T15:02:24Z | |
dc.date.issued | 1996 | |
dc.identifier.citation | AKSU H., ERGÜN Ö., "Gıda maddelerinde Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in foods).", KÜKEM Dergisi, cilt.19, sa.2, ss.41-47, 1996 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_84b46f70-fb06-4745-bd5a-fb079630182c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/90251 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Gıda maddelerinde Bacillus cereus’un varlığı. (Presence of Bacillus cereus in foods). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | KÜKEM Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 19 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 41 | |
dc.identifier.endpage | 47 | |
dc.contributor.firstauthorID | 611995 | |