dc.contributor.author | TÜYSÜZ, MAYRAM | |
dc.contributor.author | ÖTÜK, Gülten | |
dc.contributor.author | Döşler, Mayram | |
dc.contributor.author | Döşler, Sibel | |
dc.contributor.author | BİRTEKSÖZ TAN, Ayşe Seher | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T14:33:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T14:33:13Z | |
dc.identifier.citation | BİRTEKSÖZ TAN A. S. , ÖTÜK G., Döşler S., Döşler M., TÜYSÜZ M., "Çay olarak tüketilen bazı bitkilerin antimikrobiyal etkinliklerinin incelenmesi", XXXV. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Aydın, Türkiye, ss.382 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_822df84a-9681-4e35-bb82-1b43b1527ccf | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/88661 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.title | Çay olarak tüketilen bazı bitkilerin antimikrobiyal etkinliklerinin incelenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 288339 | |