dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | ÜÇOK ALAKAVUK, DIDEM | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T14:19:54Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T14:19:54Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Varlık C., ÜÇOK ALAKAVUK D., "Su ürünlerinin beslenmedeki önemi ve besin değeri", Tarım İstanbul, sa.80, ss.13-15, 2002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_80f4a2a0-c0b3-403f-a3ef-34ff0791db9f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/87929 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Su ürünlerinin beslenmedeki önemi ve besin değeri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Tarım İstanbul | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 80 | |
dc.identifier.startpage | 13 | |
dc.identifier.endpage | 15 | |
dc.contributor.firstauthorID | 709655 | |