Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAYDIN, ALI
dc.contributor.authorDÜMEN, EMEK
dc.contributor.authorIssa, Ghassan
dc.date.accessioned2021-03-04T14:11:27Z
dc.date.available2021-03-04T14:11:27Z
dc.identifier.citationAYDIN A., Issa G., DÜMEN E., "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi", 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.27
dc.identifier.otherav_803de497-ef99-443d-9f1c-f34fc5f01a89
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/87492
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleÇiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentAtılım Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID688728


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster