dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.contributor.author | DÜMEN, EMEK | |
dc.contributor.author | Issa, Ghassan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T14:11:27Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T14:11:27Z | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., Issa G., DÜMEN E., "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi", 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.27 | |
dc.identifier.other | av_803de497-ef99-443d-9f1c-f34fc5f01a89 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/87492 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Atılım Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 688728 | |