Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBİLGİN, Mehmet
dc.contributor.authorKURTULBAŞ, Ebru
dc.contributor.authorŞAHİN SEVGİLİ, Selin
dc.contributor.authorElhussein , Elaf
dc.date.accessioned2021-03-04T14:06:07Z
dc.date.available2021-03-04T14:06:07Z
dc.identifier.citationKURTULBAŞ E., Elhussein E., BİLGİN M., ŞAHİN SEVGİLİ S., "Bioactive Contents of Commonly Used Spices Turkey: A Comperative Study", INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS NATURAL AND HEALTHY LIFE, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_7fc5de53-dc8e-4176-8c0a-2ef822fb83e8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/87185
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.titleBioactive Contents of Commonly Used Spices Turkey: A Comperative Study
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID356667


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster