Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif
dc.date.accessioned2021-03-04T13:58:32Z
dc.date.available2021-03-04T13:58:32Z
dc.identifier.citationÇİFTÇİOĞLU G. R. , "Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler", 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_7f26aed5-fb5a-4a5f-84a8-6bac16c7ba17
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/86789
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleHayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID434715


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster