dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T13:58:32Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T13:58:32Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİOĞLU G. R. , "Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler", 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_7f26aed5-fb5a-4a5f-84a8-6bac16c7ba17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/86789 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 434715 | |