dc.contributor.author | ALGAN ÇAVULDAK, Özge | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T13:26:39Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T13:26:39Z | |
dc.identifier.citation | ALGAN ÇAVULDAK Ö., AKSU H., "Pastörize sıvı yumurtaların mikrobiyolojik özellikleri.", 7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.195 | |
dc.identifier.other | av_7c71bddd-08c0-46a6-b565-6b5f3f163d36 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/85111 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Pastörize sıvı yumurtaların mikrobiyolojik özellikleri. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Zonguldak Karaelmas Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612300 | |