Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorALGAN ÇAVULDAK, Özge
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-04T13:26:39Z
dc.date.available2021-03-04T13:26:39Z
dc.identifier.citationALGAN ÇAVULDAK Ö., AKSU H., "Pastörize sıvı yumurtaların mikrobiyolojik özellikleri.", 7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.195
dc.identifier.otherav_7c71bddd-08c0-46a6-b565-6b5f3f163d36
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/85111
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titlePastörize sıvı yumurtaların mikrobiyolojik özellikleri.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentZonguldak Karaelmas Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID612300


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster