Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇİFTÇİOĞLU, GÜRHAN RAİF
dc.date.accessioned2021-03-04T12:34:18Z
dc.date.available2021-03-04T12:34:18Z
dc.identifier.citationÇİFTÇİOĞLU G. R. , "Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı", Mutfak Hijyeni ve Güvenilir Gıda için Beş Anahtar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_77ef9e35-7f4e-42a6-90d1-996a46c26919
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/82306
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleGüvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID434646


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster