dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, GÜRHAN RAİF | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T12:34:18Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T12:34:18Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİOĞLU G. R. , "Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı", Mutfak Hijyeni ve Güvenilir Gıda için Beş Anahtar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_77ef9e35-7f4e-42a6-90d1-996a46c26919 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/82306 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 434646 | |