dc.contributor.author | ÇİFTÇİ TÜRETKEN, Pelin Saliha | |
dc.contributor.author | ALTUĞ, Gülşen | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T12:33:43Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T12:33:43Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİ TÜRETKEN P. S. , ALTUĞ G., "Gökçeada Çevresinde (Kuzey Ege Denizi) Kültür Edilebilir Bakteri Düzeyi ve Çeşitliliğinin Araştırılması", Türkiye Deniz Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 31 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.93-94 | |
dc.identifier.other | av_77e1e3eb-e42f-471a-848d-3b612aecb280 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/82270 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Çevre / Ekoloji | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Gökçeada Çevresinde (Kuzey Ege Denizi) Kültür Edilebilir Bakteri Düzeyi ve Çeşitliliğinin Araştırılması | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Deniz ve İçsu Kaynakları Yönetimi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 349139 | |