Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇÖL, Başak Gökçe
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-04T12:25:56Z
dc.date.available2021-03-04T12:25:56Z
dc.identifier.citationÇÖL B. G. , AKSU H., "Çeşitli gıda işletmelerinde iç ortam havasının mikrobiyal yükü üzerine bir araştırma.", 2.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010
dc.identifier.otherav_7740dad9-0941-497b-b0df-76e23ce95400
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/81868
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleÇeşitli gıda işletmelerinde iç ortam havasının mikrobiyal yükü üzerine bir araştırma.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID612283


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster