dc.contributor.author | ÇÖL, Başak Gökçe | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T12:25:56Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T12:25:56Z | |
dc.identifier.citation | ÇÖL B. G. , AKSU H., "Çeşitli gıda işletmelerinde iç ortam havasının mikrobiyal yükü üzerine bir araştırma.", 2.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2010 | |
dc.identifier.other | av_7740dad9-0941-497b-b0df-76e23ce95400 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/81868 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Çeşitli gıda işletmelerinde iç ortam havasının mikrobiyal yükü üzerine bir araştırma. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612283 | |