Show simple item record

dc.contributor.authorMOL TOKAY, SÜHENDAN
dc.date.accessioned2021-03-04T12:13:12Z
dc.date.available2021-03-04T12:13:12Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.citationMOL TOKAY S., "Su Ürünlerinin Dondurulmasında Önemli Konular", Dünya Gıda Dergisi, sa.6, ss.89-90, 2000
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_76329d71-263d-4965-aebf-6b26214cae40
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/81178
dc.language.isotur
dc.titleSu Ürünlerinin Dondurulmasında Önemli Konular
dc.typeMakale
dc.relation.journalDünya Gıda Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.issue6
dc.identifier.startpage89
dc.identifier.endpage90
dc.contributor.firstauthorID682388


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record