Show simple item record

dc.contributor.authorAYDIN, Ali
dc.contributor.authorIssa, Ghassan
dc.contributor.authorDÜMEN, EMEK
dc.date.accessioned2021-03-04T12:04:45Z
dc.date.available2021-03-04T12:04:45Z
dc.identifier.citationDÜMEN E., AYDIN A., Issa G., "Çiğ Tavuk Etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis Varlığının Belirlenmesi, İzolatların Serolojik ve Moleküler Yöntemlerle Tiplendirilmesi", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2013, ss.27-28
dc.identifier.otherav_759a6494-27b8-429e-a803-87ccfbaad9a3
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/80764
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleÇiğ Tavuk Etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis Varlığının Belirlenmesi, İzolatların Serolojik ve Moleküler Yöntemlerle Tiplendirilmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID711999


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record