dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ÇOLAK ÜZÜM, HİLAL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T11:49:38Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T11:49:38Z | |
dc.identifier.citation | ÇOLAK ÜZÜM H., AKSU H., "Gıdalarda biyojen aminlerin varlığı ve amin oluşumunu etkileyen faktörler", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, cilt.13, ss.35-40, 2002 | |
dc.identifier.issn | 0803-5253 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_744a280f-27c3-407d-9dc9-efc5c49803eb | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/79926 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Gıdalarda biyojen aminlerin varlığı ve amin oluşumunu etkileyen faktörler | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı , | |
dc.identifier.volume | 13 | |
dc.identifier.startpage | 35 | |
dc.identifier.endpage | 40 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612418 | |