Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMERTOĞLU ELMAS, Gülnur
dc.date.accessioned2021-03-04T11:45:46Z
dc.date.available2021-03-04T11:45:46Z
dc.identifier.citationMERTOĞLU ELMAS G., "Bitlis Tütününde Doğal (Mevsimlik) Fermantasyon", Bitlis Tütününde Doğal (Bitlis Tütününde Doğal (Mevsimlik) Fermantasyon”, Milli Tütün Komitesi Bilimsel Alt Komite 9. Toplantısı, İstanbul, Türkiye, ss.36
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_73fe6b57-c720-4adb-ae92-90b57ac4b71a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/79729
dc.language.isotur
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleBitlis Tütününde Doğal (Mevsimlik) Fermantasyon
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID313591


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster