dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, Özge | |
dc.contributor.author | YILMAZ EKER, Funda | |
dc.contributor.author | GÜNDOĞDU, MERİH | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T11:42:32Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T11:42:32Z | |
dc.identifier.citation | GÜNDOĞDU M., ÖZGEN ARUN Ö., YILMAZ EKER F., "Açıkta Satılan Sütlerin Toplam Bakteri, Salmonella spp.,
Staphylococcus aureus ve Genel Hijyen Parametreleri Açısından
İncelenmesi", 19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.81-82 | |
dc.identifier.other | av_73b7a7dc-affc-47f1-8c73-636fec5dde4c | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/79560 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.title | Açıkta Satılan Sütlerin Toplam Bakteri, Salmonella spp.,
Staphylococcus aureus ve Genel Hijyen Parametreleri Açısından
İncelenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 665615 | |