Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.contributor.authorYILMAZ EKER, Funda
dc.contributor.authorGÜNDOĞDU, MERİH
dc.date.accessioned2021-03-04T11:42:32Z
dc.date.available2021-03-04T11:42:32Z
dc.identifier.citationGÜNDOĞDU M., ÖZGEN ARUN Ö., YILMAZ EKER F., "Açıkta Satılan Sütlerin Toplam Bakteri, Salmonella spp., Staphylococcus aureus ve Genel Hijyen Parametreleri Açısından İncelenmesi", 19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.81-82
dc.identifier.otherav_73b7a7dc-affc-47f1-8c73-636fec5dde4c
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/79560
dc.language.isoeng
dc.titleAçıkta Satılan Sütlerin Toplam Bakteri, Salmonella spp., Staphylococcus aureus ve Genel Hijyen Parametreleri Açısından İncelenmesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID665615


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster