Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.contributor.authorYILMAZ EKER, Funda
dc.contributor.authorMURATOĞLU, Karlo
dc.date.accessioned2021-03-04T11:35:11Z
dc.date.available2021-03-04T11:35:11Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationÖZGEN ARUN Ö., MURATOĞLU K., YILMAZ EKER F., "THE EFFECT OF HEAT PROCESSING ON PCR DETECTION OF GENETICALLY MODIFIED SOY IN BAKERY PRODUCTS", JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE, cilt.2, sa.3, ss.130-139, 2016
dc.identifier.issn2149-0473
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_730c5775-2ea9-400a-8cf0-b2c62c0414ed
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/79159
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectMoleküler Biyoloji ve Genetik
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleTHE EFFECT OF HEAT PROCESSING ON PCR DETECTION OF GENETICALLY MODIFIED SOY IN BAKERY PRODUCTS
dc.typeMakale
dc.relation.journalJOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume2
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage130
dc.identifier.endpage139
dc.contributor.firstauthorID665604


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster