dc.contributor.author | ATSIZ, OZAN | |
dc.contributor.author | ÇİFÇİ, İbrahim | |
dc.contributor.author | İSTANBULLU DİNÇER, Fatma Füsun | |
dc.contributor.author | KAHRAMAN, ONUR CÜNEYT | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T11:30:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T11:30:01Z | |
dc.identifier.citation | İSTANBULLU DİNÇER F. F. , ATSIZ O., KAHRAMAN O. C. , ÇİFÇİ İ., "Türkiye’de Sportif Olta Balıkçılığının Alternatif Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi", I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.90-100 | |
dc.identifier.other | av_729c6bbb-fc0d-4379-b7fc-099bf4abb209 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/78885 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.title | Türkiye’de Sportif Olta Balıkçılığının Alternatif Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 329556 | |